Seyir halindeki TIR alev aldı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde seyir halindeyken bir anda alev alan mucur yüklü TIR yandı.
Edinilen bilgiye göre, Viranşehir-Şanlıurfa Karayolu’nun 10. Kilometresinde Muhtar Tesisleri’nin yakınlarında 63 SB 954 plakalı TIR, bilinmeyen bir nedenle aniden alev aldı. Sürücünün alevleri fark ederek yol kenarına çektiği TIR, kısa sürede alev topuna döndü. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında TIR, kullanılamaz hale geldi. (Sabri Acet-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, çalıntı motosikletler ele geçirilirken çok sayıda araca da işlem yapıldı.
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul çevrelerinde, parklarda ve kantinlerde geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Eğitim dönemi boyunca denetimlerin aralıksız süreceği bildirildi.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.