Siirt’te aynı noktada kazalar bitmiyor: Yine iki araç çarpıştı
Siirt’in Afetevleri Mahallesi’ndeki trafik ışıklarında iki aracın çarpışması, bölgede yıllardır gündeme gelen kavşak güvenliği sorununu yeniden gündeme taşıdı. Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu.
Siirt’te kazalarla gündeme gelen Afetevleri Mahallesi’ndeki trafik ışıklarında yine iki araç çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.
Bölgede yaşanan son kaza, trafik güvenliğine ilişkin tartışmaları yeniden alevlendirdi. Trafik ışıklarının bulunduğu noktada kazaların yaşanmaya devam etmesi, mevcut düzenlemenin yeterliliği konusundaki soru işaretlerini artırdı.
Kazaların önüne geçilmesi için kalıcı çözüm bekleniyor
Bölgede yaşayan vatandaşlar ve sürücüler, benzer kazaların tekrarlanmaması için alternatif yol yapılması veya mevcut trafik düzenlemesinin yeniden değerlendirilmesi gerektiğini dile getiriyor.
Her yeni kazayla birlikte yeniden gündeme gelen çözüm beklentisi, bölgede trafik güvenliğini artıracak somut adımların atılması çağrısını da beraberinde getiriyor.
Sürücüler ve mahalle sakinleri, olası kazaların önüne geçilmesi için yetkililerin kavşaktaki durumu yeniden değerlendirerek kalıcı bir çözüm üretmesini bekliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır'ın Hani ilçesinde çiftçilikle uğraşan Abacılar sakinleri, mahalleyi ikiye ayıran dere yatağında köprü olmadığından geçim kaynağı olan üzüm bağlarına araçlarla ulaşamıyor, araç yolunu yaya kat ediyorlar.
İçişleri Bakanlığı, son 2 haftada 78 ilde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 2 bin 733 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 1466'sının tutuklandığını bildirdi.
Diyarbakır İslami Sivil Toplum Kuruluşları, Azerbaycan'da başörtülü kız öğrencilerin okullara alınmamasını protesto etmek amacıyla cuma namazı çıkışında Sur ilçesindeki Ulu Cami önünde basın açıklaması düzenledi.