Silopi'de PKK'liler sivilleri taradı: 1 ölü, 2 yaralı
Şırnak'ın Silopi ilçesinde evinden ayrılmak isteyen vatandaşlara PKK'liler tarafından açılan ateş sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Barbaros Mahallesi'nde, yaşanan olaylardan dolayı duydukları endişe nedeniyle evlerinden ayrılıp bir başka yere gitmek isteyen Zübeyde Ezen ile Yusuf ve eşi Şahye Yağıcı'ya PKK'lıiler tarafından ateş açıldı. Olayda, Yusuf Yağıcı olay yerinde hayatını kaybetti.
Silopi Devlet Hastanesine kaldırılan Zübeyde Ezen ve Şahye Yağıcı ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet Hastanesine sevk edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR'ın Şanlıurfa'da organize ettiği "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde konuşan panelistler önemli mesajlar verdi. Onlardan biri de Prof. Dr. Ziya Polat'tı. Polat, ahlak, zühd, cömertlik ve liderlik bağlamında Selahaddin-i Eyyubi'yi anlattı.
Gazze Âlimler Birliği Başkanı Dr. Mervan Ebu Asım, "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde yaptığı konuşmada, işgalci rejimin Mescid-i Aksa üzerinden planlarına dikkat çekerek, "Karşımızda tek bir düşman bulunmaktadır. Hepimiz yekvücut ona karşı durmalıyız." dedi.
HÜDA PAR'ın Şanlıurfa'da düzenlediği "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde konuşan Tunuslu Dr. Rıza Bukadi, dikkat çeken tespitlerde bulundu. Bukadi, "Selahaddin gerçekten ne yaptı?" sorusu üzerinden değerlendirmelerde bulundu.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı İshak Sağlam, Şanlıurfa'da düzenledikleri "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nin amacı hakkında İLKHA'ya değerlendirmelerde bulundu. Sağlam, "Amacımız sadece bir fetih ve zafer kutlaması değildir." dedi.