Şırnak'ta park halindeki tanker alev aldı
Şırnak’ın Cizre ilçesinde park halindeki akaryakıt tankeri bilinmeyen bir nedenle alevlere teslim oldu.
Olay, Şırnak’ın Cizre ilçesi Kuştepe mevkisinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, park halindeki 73 SB 273 plakalı akaryakıt tankeri henüz belirlenemeyen bir nedenle alev almaya başladı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekipler tarafından yapılan müdahale ile tankerin arka bölümünde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Olayda can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Niğde'de gece saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Türkiye, havalimanlarında uçuş güvenliğini artırmak için geliştirilen "Savuran Projesi" ile kuş çarpması riskleri ve FPV tipi dron tehditlerine karşı yeni bir otonom koruma sistemi kurmaya hazırlanıyor.
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde artan üzücü olaylara karşı bir araya gelen siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları, topluma duyarlılık çağrısında bulunarak bu tür vakaların tekrar yaşanmaması için el birliğiyle hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.
Adana'da Jandarma ekiplerince iki adrese düzenlenen operasyonlarda binlerce sentetik ecza hapı, ruhsatsız tabanca ve para ele geçirildi.