siyonist rejimle yapılan 12 günlük savaş film oluyor
19. Uluslararası Direniş Film Festivali Genel Sekreteri: "Şu anda 12 Günlük Savaşı konu alan 5-6 uzun metrajlı film hazırlanıyor." Açıklaması yaptı.
19. Uluslararası Direniş Film Festivali Genel Sekreteri Celal Gaffari, Uluslararası Direniş Film Festivali hakkında bigiler vererek "Festivalin ana odağı Aksa Tufanı ve 12 Günlük Savaş sonrası gelişmeler olacak" dedi.
Aksa Tufanı ile ilgili çarpıcı açıklamalra bulunan Gaffari, "O günden sonra tarih, Aksa Tufanı öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrıldı. Bu savaş, Siyonist rejime eşi benzeri görülmemiş bir darbe indirdi ve etkileri uzun yıllar sürecek” dedi.
Gaffari, "Şu anda 12 Günlük Savaşı konu alan 5-6 uzun metrajlı film hazırlanıyor." açıklamasını yaptı.
Gaffari, “Amacımız, direniş filmlerinin gösterimini sadece festival günleriyle sınırlı tutmamak; aynı zamanda ulusal ve dini etkinliklerde de devam ettirmek” ifadelerini kullandı.
Gaffari son olarak “Türkiye dahil bazı ülkelerde festivali gerçekleştirmek için işbirliği planlıyoruz. Bu konuda Türkiyeli meslektaşlarımız da dahil olmak üzere çeşitli sinema profesyonelleriyle görüşmeler yaptık” dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul, bu geceden itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Kent genelinde yer yer kuvvetli sağanakların görüleceği uyarısı yapıldı.
Diyarbakır'da hakkında hırsızlık, uyuşturucu, yağma gibi suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 74 kişi yakalandı.
Siyonizm ile daha etkili bir şekilde mücadele etmek ve Aksa Tufanı'ndan bu yana sivil toplumun Filistin meselesi ile ilgili yapılan çalışmaların değerlendirildiği "Anti-Siyonizm Kongresi" 3'üncü gününde de devam ediyor.
Porga bölgesindeki yatırımları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, kırsal mahallelerin gelişiminin Yeşilyurt'un bütüncül kalkınma vizyonunun önemli bir parçası olduğunu vurguladı.