Tapuda rüşvet operasyonu: 79 gözaltı

İstanbul'da düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında görevli memur ve emlakçıların da olduğu 79 şüpheli gözaltına alındı.
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan "rüşvet" soruşturması kapsamında, Silivri Tapu Müdürlüğü'nde görevli memurların rüşvet alarak işlemleri öne aldığı ya da usulsüz işlem yaptıkları belirlendi.
Polis, aralarında tapu müdürlüğünde görevli personeller ve emlakçıların da olduğu 93 şüpheliye yönelik operasyon düzenledi.
İstanbul, Konya ve Edirne'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 93 şüpheliden 79'u yakalandı.
Gözaltına alınan şüphelilerden 66'sı işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
13 şüpheli gözaltından serbest bırakılırken firari 14 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son iki haftada jandarma tarafından 18 ilde düzenlenen operasyonlarda DAİŞ'e mensup 39 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Batman girişinde durdurulan iki araçta 5 kilo 400 gram skunk ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinde yerel sağanaklara dikkat çekerken, Hakkâri ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli rüzgâr beklendiğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak Kabine’de, siyonist rejim ile İran arasındaki tırmanan çatışmalar başlıca gündem olacak. Güvenlik raporları, Türkiye'nin diplomatik tavrı ve sınır ötesi senaryolar masaya yatırılacak.