Tekirdağ'da 2 gün boyunca denize girmek yasak
Tekirdağ’da olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek iki gün süreyle yasaklandı.
Valilikten yapılan açıklamada, Marmaraereğlisi, Saray, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerinde elverişsiz hava şartları nedeniyle 2 gün vatandaşların denize girmesine izin verilmeyeceği bildirildi.
Sahillerde görev yapan cankurtaran ekipleri, kırmızı bayrak çekerek vatandaşların denize girmesine izin vermiyor.
Öte yandan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, devriye araçlarından yaptıkları anonslarla vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyarıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan ani sağanak yağış sonrası sel meydana geldi.
Gaziantep'te bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli ile saldırıyı azmettirdiği ve şüphelinin kaçmasına yardım ettiği belirlenen 2 kişi yakalandı.
Dışişleri Bakanlığı, israilin işgal altındaki Batı Şeria'da yeni yasa dışı yerleşim birimlerinin inşasını onaylamasını kınadı.
Mersin Aile Platformu, aile kurumunun güçlendirilmesi ve toplumsal değerlerin korunmasına yönelik çalışmalar kapsamında geniş katılımlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda dijital içeriklerin etkileri, sosyal medya platformlarına yönelik hukuki süreçler ele alındı.