TOKİ 45 ilde 343 arsayı satışa çıkarıyor
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), mülkiyetinde bulunan 343 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda yürütülecek satış süreci kapsamında arsalar; konut, ticaret, turizm, sağlık, tarım, sanayi, spor, lojistik, depolama, sosyal tesis ve bağlık alan gibi farklı kullanım amaçlarına göre yatırımcılara sunulacak.
Ödeme seçenekleri:
%25 peşinat + 48 ay vade
%35 peşinat + 48 ay vade
Peşin ödemelerde %15 indirim
İhaleye çıkacak iller:
Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak ve Yalova.
Açık artırmalar 24-25 Haziran tarihlerinde saat 10.30’da Ankara ve İstanbul’daki salonlarda yapılacak. Katılım sağlayamayanlar için internet üzerinden çevrim içi pey sürme (Bir açık artırmada veya ihalede bir mal için mevcut fiyatın üzerinde yeni ve daha yüksek bir fiyat teklif etme işlemi.) imkânı da sunulacak.
Detaylı bilgiye TOKİ’nin resmi internet sitesi (toki.gov.tr), Emlak Yönetim’in muzayede.emlakyonetim.com.tr adresi ve çağrı merkezi 444 84 34 üzerinden ulaşılabilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep polisi ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Kanada Müslümanları Ulusal Konseyi (NCCM), ülkede artan İslamofobiye karşı federal ve yerel hükümetlere kapsamlı reform çağrısında bulundu.
Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan İzmir'e gitmek üzere hazırlanan yolcu uçağında, bir yolcuya ait powerbank cihazından duman çıkması üzerine güvenlik önlemleri devreye alındı. Olay nedeniyle uçaktaki yolcular tahliye edildi.