TOKİ teslime hazır onlarca daire satılacak! İşte detaylar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar gelirli vatandaşlara yönelik konut projelerine devam ediyor.
Türkiye genelinde birçok ilde uygun ödeme koşullarıyla konut satışı gerçekleştiren TOKİ, yeni bir satış duyurusuyla Kilis’te teslime hazır dairelerin kura yöntemiyle satışa sunulacağını açıkladı.
Kura ile satış yapılacak
Yeni konut projesi kapsamında Kilis'in Polateli ilçesinde bulunan 111 konutluk projede, 85 adet 3+1 daire hazır durumda. Bu dairelerin tamamı, kura yöntemiyle satışa çıkarılacak.
Uygun peşinat ve uzun vade seçeneği TOKİ’nin açıkladığı ödeme planına göre Kilis’te satışa çıkacak en uygun 3+1 daireye;
TOKİ'den farklı şehirlerde konut satışları
Sadece Kilis’te değil; İzmir, İstanbul, Ankara, Bursa gibi birçok şehirde de TOKİ dönem dönem konut satışları yapıyor.
Satışa sunulan daireler, uygun fiyatları ve uzun vadeli ödeme seçenekleri sayesinde özellikle dar ve orta gelirli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
Satış süreciyle ilgili detaylar ve kura tarihleri TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.
TOKİ tarafından Kilis'te satılacak 3+1 daire listesi şu şekilde;
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 7 ilde düzenlenen geniş çaplı uyuşturucu operasyonlarında, organize suç örgütüne ait 825 kilogram eroinin ele geçirildiğini ve 30 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın güneyi, Ege kıyıları, İç Anadolu, Doğu Akdeniz’in doğusu ve Doğu Anadolu’nun batısı için kuvvetli rüzgâr uyarısında bulundu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Saraçhane'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden ve güvenlik güçlerine mukavemet gösteren 42 kişinin yakalandığını duyurdu.