Trafo patlaması ve yangın büyük korkuya neden oldu

Batman'da bir trafoda meydana gelen patlama, yangına yol açarak çevrede büyük paniğe neden oldu.
Aydınlıkevler Mahallesi'nde elektrik trafosunda meydana gelen patlama, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.
Patlamanın hemen ardından trafoda yangın çıktı.
Patlamada can kaybı yaşanmazken, elektrik akışında aksamalar meydana geldi.
Olay anına ilişkin çekilen görüntülerde, patlama sırasında mahalle sakinlerinin büyük korku yaşadığı görüldü.
Yangının söndürülmesi, mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.
Patlama ve yangının çıkış nedeni bilinmiyor.
TEDAŞ yetkilileri tarafından patlamanın teknik bir arıza ya da dış etkenlerden kaynaklanıp kaynaklanmadığına yönelik inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hava sıcaklığının 45 dereceyi aştığı Diyarbakır'da tarım işçileri, günlük yaklaşık 100 ton domatesi kızgın güneşin altında ihracata hazırlıyor.
Şanlıurfa’da bu yıl yaşanan düşük fıstık rekoltesi, fiyatları rekor seviyelere taşıdı. Geçen yıla göre yüzde 70’e varan ürün kaybı yaşanırken, kavlama ve işleme tesislerinde durgunluk dikkat çekiyor.
Kent genelinde yapılan “Huzur İstanbul” uygulamasında 347’si aranan kişi olmak üzere toplam 830 kişi gözaltına alındı.
Aylardır yağış almayan Bursa’da, beklenen sağanak sonunda etkisini gösterdi. Kuraklık ve yangınlarla mücadele eden kentte, yağmur hem serinlik getirdi hem umut oldu.