Türkiye-Slovakya yakın hava desteği eğitimi Konya'da yapılıyor
Türkiye-Slovakya Yakın Hava Desteği İş Birliği ve NATO JTAC (Joint Terminal Attack Controller-İleri Hava Kontrolörü) Eğitimi Konya'da gerçekleştiriliyor.
Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından konu ile ilgili yapılan açıklamada "Türkiye-Slovakya Yakın Hava Desteği İş Birliği kapsamında 13-27 Şubat 2021 tarihleri arasında icra edilen NATO JTAC (İleri Hava Kontrolörü) eğitimi Konya'da bulunan 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı ev sahipliğinde devam ediyor." ifadelerine yer verildi.
Türkiye-Slovakya Yakın Hava Desteği İş Birliği kapsamında 13-27 Şubat 2021 tarihleri arasında icra edilen NATO JTAC (İleri Hava Kontrolörü) eğitimi Konya’da bulunan 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı ev sahipliğinde devam ediyor.#MSB #TSK pic.twitter.com/Cj90issqIT
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, Gazze'de yaşanan insani dramın devam ettiğini belirterek, işgal rejiminin saldırılarının durdurulması ve Filistin halkına yardım ulaştırılması için tüm Müslümanların sorumluluk alması gerektiğini söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, en düşük emekli aylığına yapılacak zam oranının 3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon verileriyle netleşeceğini duyurdu.
Millî Eğitim Bakanlığı, öğretmen ve MEB personelinin yeşil pasaport başvurularını dijital ortama taşıdı. Yeni sistemle birlikte fiziki evrakla yürütülen başvuru süreci tamamen sona erdi.
Bugün itibarıyla restoran ve kafelerde "şeffaf menü" uygulaması başladı. Yiyeceklerin kalori, besin değeri ve içerik bilgileri artık menülerde, dijital ekranlarda veya QR kodlarla zorunlu olarak yer alacak.