Van’da silahlı kavga: Bir ölü, 3 yaralı

Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan bir iş yerinde çıkan silahlı kavgada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
Olay, saat 11.00 sıralarında İpekyolu ilçesine bağlı Ferit Melen Caddesi’nde yaşandı. İddialara göre, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İlk belirlemelere göre, bir kişi hayatını kaybetti, biri ağır 3 kişi de yaralandı.
Silah seslerinin yankılandığı caddede vatandaşlar panikle kaçıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
İş yeri sahibi V.C’nin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılırdı. Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da yol çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda iki tır çarpıştı. Kazada araçlarda sıkışan sürücülerden biri hayatını kaybetti, diğeri ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Şanlıurfa'da jandarma ekiplerince yapılan operasyonlarda, kasten öldürme suçundan aranan 5 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim ve Şişhane istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı ikinci bir duyuruya kadar hizmet dışı kaldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara çevreleri için önümüzdeki iki saatlik periyot boyunca kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.