Abdülmetin Balkanlıoğlu vefat etti

İsmailağa Cemaatinin önde gelen isimlerinden Abdülmetin Balkanlıoğlu hoca Hakk'ın rahmetine kavuştu.
İsmailağa Cemaatinin önde gelen isimlerinden Abdülmetin Balkanlıoğlu hoca bugün geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk'ın rahmetine kavuştu.
Balkanlıoğlu, bir süredir Çapa Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyordu.
Yarın defnedilecek
Sakarya Valiliği de Balkanlıoğlu'nun vefatına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "İlimiz Valisi Sayın İrfan Balkanlıoğlu'nun ağabeyi Abdulmetin Balkanlıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi yarın İstanbul Fatih Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben İstanbul Edirnekapı Mezarlığı'na defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz." denildi(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni düzenlemeyle birlikte 6 ay, 1 ve 2 yıl ceza alan kişilerin sırasıyla; 9, 18 ve 36 gün cezaevine gireceğini söyledi.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Dr. Halef Yılmaz, İran ile işgal rejimi arasındaki savaşın sonucunda işgal rejiminin hiçbir askeri başarıyı gerçekleştiremediğini; buna karşılık İran'ın birçok kazanım elde ettiğini vurguladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bölgedeki hava sahası kısıtlamalarının devam ettiğini açıklayarak, 24 Haziran itibariyle güncel durumu paylaştı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yılsonuna kadar söz verdiğimiz gibi daha çok çalışacağız; bu sayıyı 453 bine ulaştırarak tüm afetzede kardeşlerimizi yeni yuvalarına kavuşturacağız." dedi.