Armut ağacı sonbaharda çiçek açtı
Elâzığ'ın Palu ilçesinde üzerinde armut meyvesi olmasına rağmen armut ağacı sonbahar mevsiminde çiçek açtı.
Palu ilçesi Gökdere (Erdürek) köyünde Sirac Polat'a ait olan bahçede eylül ayı olmasına rağmen armut ağacı çiçek açarak görenleri şaşkına çevirdi.
Bu yıl özellikle havaların sıcak olmasından dolayı çiçeklerin açabileceğini belirten Polat, "Biz de bu duruma çok şaşırdık. Allah'ın hikmet eserlerinden bir eserdir bu ağaç. Çünkü üzerindeki meyveler olgunlaşmamış olmasına rağmen çiçek açması beni gerçekten çok şaşırttı. Ben bunu, bu yılın çok sıcak geçmesine bağlıyorum ama en iyisini Allah bilir." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Avukat Cebrail Bozkurt, işgal rejiminin Filistinli esirlere yönelik onayladığı idam yasasının uluslararası hukuku, Cenevre Sözleşmesi'ni ve adil yargılanma hakkını açıkça çiğneyerek savaş suçu işlediğini belirtti.
HÜDA PAR, Pakistan ve Afganistan'da, iki kardeş halkı karşı karşıya getiren ve aralarında düşmanlık tohumu ekilmesine zemin oluşturan adımlardan kaçınılması çağrısında bulundu.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Fatih Kayacan, Gazze başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki mazlumların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek boykotun sürdürülmesi, yardımların artırılması ve yetimlere yönelik çalışmaların güçlendirilmesi çağrısında bulundu.
HAKSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Nakşi Erat, ticaretin sadece mal alıp satmaktan ibaret olmadığını belirterek, ticaretin güven, adalet ve dürüstlük üzerine kurulduğunda hem insanların hem de ülkenin kalkınacağını kaydetti