"Bahoz Erdal öldürüldü" iddiası

PKK'nin üst düzey sorumlularından "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'in Suriye'de öldürüldüğü iddia edildi.
PKK'nin üst düzey sorumlularından "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'in Suriye'de öldürüldüğü iddia edildi.
Fehman Hüseyin ve korumalarının içinde bulunduğu ileri sürülen aracın patlatıldığı, Fehman Hüseyin ve beraberindekilerin öldürüldüğü iddia edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu ve Türkiye’nin yedi bölgesinden sivil toplum temsilcileri, Gazze'ye insani yardım ulaştırılması için 10 Ağustos'ta (Pazar günü) Meclis’e yürüyecek.
29 Temmuz'da başlayan yıkımların ardından bir araya gelen hobi bahçesi sahipleri, yaşadıkları mağduriyetleri ve çözüm beklentilerini yerel ve ulusal basınla paylaştı.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.