Batman'ın uçak sefer sayısında düşüş yapıldı
Batman'da yetersiz olan uçak sefer sayısı daha da düşürüldü.
Uçak seferlerinin azlığından dolayı bilet fiyatlarının çok fazla yükselmesinden yakınan ve mağdur olan Batmanlılar, düşürülen uçak sefer sayılarının tekrar yükseltilmesini istiyor.
Batman'dan seyahat yapmak isteyen vatandaşlar, uçak bulamayınca Diyarbakır'a gitmek zorunda kalarak mağdur oluyor. Uçak sefer sayısının az olmasından dolayı bilet fiyatının arttığını belirten vatandaşlar, yetkililerin bu soruna bir çözüm bulmasını istiyor.
Edinilen bilgilere göre, Batman Havalimanından Ankara ve İstanbul'a yapılan birçok seferin iptal edildiği öğrenildi.
Batman'dan sadece Ankara ve İstanbul'a uçak seferlerinin yapıldığını halde bu illere yapılan seferlerde kısıtlandığını aktaran yetkililer İLKHA muhabirine yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Geçen sene her gün Ankara 2 seferi vardı. Bu sene her gün bir sefere indirdiler. Kış tarifesinde her gün bir Ankara seferi vardı ve yetersizdi. Bu yüzden insanlar fazla seyahat edemiyordu. Bundan dolayı da biletlerde pahalı satılıyordu. Son olarak bu her gün bir sefer Ankara uçak sayısı pazartesi ve çarşamba günlerin seferleri iptal edildi. Ayrıca her cuma günü bir İstanbul seferi de iptal edildi. Böylelikle haftada 2 Ankara bir İstanbul toplamında 3 sefer iptal edilmiş oldu. Uçuşlar olmadığından insanlar mağdur oluyor başka illerden seyahat yapmak zorunda bırakılıyorlar." (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Milletvekili Şahzade Demir, 18-30 yaş arası gençler için getirilen “anne-babanın konut sahibi olmaması” şartının, özellikle genç evliler için mağduriyet oluşturduğuna dikkat çekerek başvuru şartının esnetilmesi çağrısında bulundu.
Konya’nın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin takla atması sonucu biri çocuk toplam 6 kişi yaralandı.
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir evden 5 milyon lira değerinde altın ve para çalan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Çalınan altın ve paraların, zanlılar tarafından narenciye bahçesine gömüldüğü belirlendi.
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren bir fabrikada alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi yaralandı.