Bitlis Belediyesi mahallelerde semt sahalarının yapımına başladı

Bitlis Belediyesi, 13 mahallede sentetik çim yüzeyli semt spor sahaları ile 2 tenis kortunun yapımına başladı.
Şemsi Bitlis, Atatürk, Beşminare, Hüsrevpaşa,Hersan ve Taş mahallelerinde çalışmalar sürdürülürken, kalan mahallelerde ise yakın zamanda çalışmalara başlanacağı belirtidi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kentteki gençlere yeni ve daha güzel spor alanları yaptıklarını belirten Tanğlay, bu tür çalışmaların tüm mahallelerde sürdürüleceğini söyledi.
Sosyal belediyecilik anlamında kentte çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade eden Tanğlay, "Belediyemizin yaptığı çalışmalarla çocuklarımızın kötü alışkanlıkları edinmeleri yerine sporla uğraşmalarını hedefliyoruz. Yaptığımız modern spor sahalarıyla gençlerimiz rahat bir alana kavuşacaklar. Sahalarımıza yerleştireceğimiz aydınlatma sistemleriyle çocuklarımız ve gençlerimiz sağlıklı bir yaşam için gerekli olan spor aktivitelerini günün her saatinde rahatlıkla yapabilecekler. Kentimize hayırlı olsun." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum çocuklar ya açlıktan ya da israil işgal güçlerinin silahlarından çıkan kurşunlardan dolayı can vermektedir. israilin açlığı özellikle Filistinlilere karşı bir silah olarak kullanması, bunların insanlıktan nasibini almadıklarının en açık göstergesidir." dedi.
Batman'da köy statüsündeki tarım arazilerine inşa edilen hobi evlerinin yıkımına başlandı. Kösetarla ve çevre köylerdeki vatandaşlar, yapıların kendi mülklerinde olduğunu belirterek Valiliğe tepki gösterdi.