Bitlis'te 6 PKK'li tutuklandı

Bitlis merkez ve dört ilçesinde PKK'ye yönelik polis tarafından 11 adrese yapılan eş zamanlı baskında gözaltına alınan 11 kişiden 6'sı çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Bitlis merkez ve Tatvan, Adilcevaz, Ahlat ve Mutki ilçelerinde PKK'ye yönelik polis tarafından 11 adrese yapılan eş zamanlı baskında gözaltına alınan 11 kişiden 6'sının, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.
Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Terör örgütü propagandası yapmak suçlaması ile 14.02.2017 tarihinde 11 adrese İlimiz Merkez, Tatvan, Adilcevaz, Ahlat ve Mutki ilçelerinde eş zamanlı olarak icra edilen operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alınan 11 kişiden, adli makamlara sevki sağlanan M.Ş.ö, C.K , ö.T , F.K ve R.A. adlı kişiler adli kontrol şartı ile serbest kalırken, N.K, İ.Y, S.B, S.G, Y.S. ve B.Y. isimli kişiler ise tutuklanarak Bitlis E Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." ifadelerine yer verildi: (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın'ın X'teki "Ben Eczacıyım ve mesleğim de alemlerin Rabbi olan Allah içindir." paylaşımı 10 milyon kez görüntülenirken binlerce kişi benzer paylaşımlarla akıma katılarak destek verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.