Cumhurbaşkanı Erdoğan Covid-19 aşısını yaptırdı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesinde Covid-19 aşısını vurdurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK Toplantısının ardından Ankara Şehir Hastanesine geldi.
Erdoğan, burada CoronaVac aşısının ilk dozunu vurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram hesabından "Ben de aşı oldum." açıklamasını yaptı.
Paylaşımında aşı programının başarıyla devam ettiğini ve 254 bin sağlık çalışanının ilk doz aşılarını olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben de onlara katılarak aşılandım. İnşallah çok kısa süre içinde tüm vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Okul ve üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala artan trafik yoğunluğuna dikkat çeken sürücü kursu işletmecisi ve uzman sürüş eğitmeni İlhan Taşkın, sürücülerin özellikle yoğun saatlerde trafiğe çıkmamaları, yolculuklarını önceden planlamaları, dinlenerek araç kullanmaları ve araç bakımlarını ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında başlangıçta 200 çifte destek sağlanmasının planlandığını, daha sonra bu sayının 300’e çıkarıldığını belirtti.
Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala İzmir’de kırtasiyelerde hareketlilik başladı. Kırtasiyeci esnafı, velilerin öğretmenler tarafından verilen listelere göre alışveriş yaptığını belirtirken, zincir marketlerin oluşturduğu rekabetten dert yandı.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Birleşik Krallık, Fransa ve Kanada öncülüğünde 12 ülkenin, Batı Şeria'daki yasa dışı israil yerleşimleriyle bağlantılı ticari ve ekonomik faaliyetlere karşı aldığı karardan memnuniyet duyuyoruz." dedi.