Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nahçıvan'a gidecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in daveti üzerine, yarın Nahçıvan’a günübirlik bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre yarınki ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev arasında yapılacak görüşmelerde, Türkiye-Azerbaycan ikili ilişkileri ele alınacak.
Ayrıca Karabağ’daki son gelişmeler başta olmak üzere güncel bölgesel ve küresel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti kapsamında, Aliyev’le birlikte, Iğdır-Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı’nın temel atma törenine katılmaları ve modernize edilen Nahçıvan Askeri Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirmeleri öngörülüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR tarafından Şanlıurfa'da 2 Ekim'de “Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli” düzenlenecek. Panele HÜDA PAR Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu da katılacak.
Azerbaycan'da yürürlüğe giren yeni düzenleme kapsamında başörtülü öğrenciler okullara alınmadı; öğrenciler gözyaşlarıyla geri döndü. Yaşanan görüntüler, Türkiye'deki 28 Şubat sürecini akıllara getirdi.
Dini değerlere yönelik alaycı ifadeleriyle büyük tepki çeken sözde komedyen Deniz Göktaş'ın salıverilmesine hükmedildi.
Lübnan Hizbullahı'nın simge ismi Hasan Nasrallah'ın, işgalci siyonist rejim tarafından düzenlenen suikast sonucu şehit olmasının üzerinden iki yıl geçti.