Diyarbakır'da 3 milyon TL'lik kuyumcu vurgunu
Diyarbakır'da bir kuyumcu komşu esnafların emanet ziynetlerini alıp kayıplara karıştığı iddia edildi.
Merkez Bağlar ilçesinde kuyumcu esnafı olduğu belirtilen bir kişi, aralarında komşu esnaflarının da bulunduğu müşterilerinin altın ve yüklü miktarda parasını alarak kayıplara karıştı.
İş yerini açmayan kuyumcudan şüphelenen müşterileri, her yerde kuyumcuyu aradı. Kuyumcuya ulaşamayan yaklaşık 10 alacaklı, polisi arayarak şikayetçi oldu.
Alacaklılar ve vatandaşlar kuyumcu dükkanının önünde toplandıkları görüldü.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kuyumcunun yakalanması için çalışma başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Şahinbey Ziraat Odası Başkanı Ali Çolak, 2026 hasat sezonunun yüksek yağışlar nedeniyle çiftçiler açısından umutlu başladığını ancak Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) arpa ve buğday için açıkladığı fiyatların üreticilerde hayal kırıklığı oluşturduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'taki Kabine Toplantısının ardından Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu mesele bir devlet meselesidir. 86 milyonun ortak meselesidir. Milletimiz de artık bu meselenin kalıcı biçimde çözülmesini istemektedir. Biz de bu sorunu çözmekte, gelecek nesillere terörsüz bir ülke ve bölge bırakmakta son derece kararlıyız." dedi.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ahlat’ta düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 955. yıl dönümü etkinliklerine dair yayımladığı mesajda, zaferin İslam kardeşliği ve ümmet bilinciyle yazılmış bir destan olduğunu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'ta yaptığı konuşmada Terörsüz Türkiye sürecinden rahatsız olanlara işaret ederek, "Ne yaparsanız yapın bizi yolumuzdan döndüremezsiniz. Türkler, Kürtler, Araplar olarak kardeşle kucaklaşmamızı engelleyemezsiniz. Coğrafyamızı istikrarsızlığa boğmak isteyen soykırımcılar kaybedecek." dedi.