Diyarbakır'da park alanında ceset bulundu

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesindeki bir park alanında oturur vaziyette bir erkek cesedi bulundu.
Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 187'nci sokaktaki Gavs-ı Geylani Camiinde sabah namazı kılan cami cemaati, cami çıkışında karşıdaki park alanında vurulmuş bir şahıs gördü.
Haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ölen kişinin üzerinde yapılan aramada Erkan T.’ye (48) ait kimlik ile bir mektup bulundu.
Olay yerinde yapılan incelemelerde şahsın boyun kısmında mermi girişi tespit edildi.
İncelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna götürüldü.
Şüpheli ölümle ilgili soruşturma devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ülke genelinde çıkan orman yangınlarından 9'unun büyük olduğunu ve bunlardan Manisa Akhisar, İzmir Kuyucak ve Doğanbey yangınlarının sürdüğünü
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Buca'da meydana gelen orman yangınıyla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), 'Besiciye Emisyon Darbesi Geliyor' başlığıyla yayınlanan iddialara yanıt verdi.
Son iki gün içinde ülke genelinde 68’i orman, 82’si ziraat yangını olmak üzere toplam 150 yangın meydana geldi.