Diyarbakır’da 100 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır’da yapılan yol kontrolü sırasında bir araç içerisinde gizlenmiş 100 kilo esrar ele geçirildi.
Diyarbakır-Hani Karayolunda yapılan yol kontrolleri sırasında bir araç içerisinde 100 kilo esrar ele geçirildiği bildirildi.
Diyarbakır Valiliği tarafında yapılan açıklamada, "Erimli Mahallesi mevkiinde yol kontrol ve araması esnasında, arama noktasını fark ederek kaçan bir araç yapılan takip neticesinde Gencan Mahallesi'nde terk edilmiş bir şekilde bulunmuştur. Araçta yapılan aramada, aracın bagaj ve arka koltuk üstlerinde 8 adet siyah poşet içerisinde üzeri streç film ile kaplanmış vaziyette 101 kilo kubar esrar ele geçirilmiştir." denildi.
Yakalanan uyuşturucu maddeye Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla el konulduğu belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ""Bütün siyasi varlığımızla Cumhurbaşkanımıza dönük hadsiz bir dil kullananların karşısında duracağımızdan ve bunlara hadlerini hatırlatacağımızdan kimse kuşku duymasın." dedi.
Batman'da akraba iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olay sonrası mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.
5 Temmuz 1993'te Erzincan Kemaliye'ye bağlı Başbağlar köyünde PKK tarafından gerçekleştirilen katliamın üzerinden 32 yıl geçti. 29'u erkek, 4'ü kadın olmak üzere 33 sivilin katledildiği olayın ardından mahkemelerden beklenen adalet hâlâ sağlanamadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrindeki zirvede, "israilin Lübnan, Suriye ve İran'a saldırılarının arka planında hepimizin bildiği üzere Filistin halkına diz çöktürme siyaseti yatıyor." dedi.