Gaziantep'te doğal gaz patlaması: 5 yaralı
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde meydana gelen doğal gaz patlaması nedeniyle 4'ü hafif 5 kişi yaralandı.
Merkez Şahinbey ilçesinde bir binada meydana gelen doğal gaz patlaması sonucu 4'ü hafif 5 kişi yaralandı.
Doğal gaz patlamasıyla ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, "İstiklal Mahallesinde 12 Şubat 2019 tarihinde 14.00 sularında birisi 2 katlı evin zemin katında diğeri rögarda meydana gelen iki ayrı patlamanın ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu tespit edilmiştir. Olayda 4’ü hafif toplam 5 kişi yaralanmıştır." denildi.
Yaralılar Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Ersin Aslan Hastanesinde tedavi altına alındığı ifade edilen açıklamada, belediye, AFAD, itfaiye ve doğal gaz firması yetkililerinin müdahil olduğu olayda gerekli tedbirlerin alındığı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Mehmet Arap Akgül, Aşure Günü’nün hem manevi hem de tarihsel yönleri bulunduğunu belirterek, Müslümanların bu günü ibadet, muhasebe ve ümmet olma bilinciyle değerlendirmesi gerektiğini söyledi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Afet Yönetimi Daire Başkanı Alpay Canözer, yaz mevsiminde artan yangın riskine dikkat çekerek, piknik alanlarında alınacak basit tedbirlerin olası felaketlerin önüne geçebileceğini söyledi.
Gaziantep Büyükşehir İtfaiye ve Afet Yönetimi Daire Başkanı Alpay Canözer, yaz aylarında artan orman yangını riskine dikkat çekerek, yangınların büyük bölümünün insan kaynaklı olduğunu belirtti.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.