Harran Üniversitesine yeni Rektör ataması yapıldı
Prof. Dr. Halil Mutlu’nun istifasıyla boşalan Harran Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr.Ercan Yeni atandı.
Prof. Dr.Halil Mutlu'nun, genel seçimde Milletvekili aday adaylığı için Harran Üniversitesi rektörlüğünden istifa etmesinin ardından, YöK tarafından yerine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Yeni atandı.
Harran Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yeni, Harran Üniversitesinde rektör yardımcılığını yürütüyordu. (Osman Gülebak-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan dışişleri bakanları arasında 8 Haziran'da İstanbul'da üçlü bir görüşme yapılacak.
Araştırmacı-Yazar Vahdettin İnce, Rahmi Koç'a tepki göstererek "Kürt kadınlarına, Kürtlerin özellikle en hassas oldukları namus mefhumuna yönelik bu çirkin saldırı, kabul edilemez." dedi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Rahmi Koç’un kamuoyunda tepki çeken ve Kürtleri inciten ifadelerine ilişkin açıklama yaparak, ayrıştırıcı ve ötekileştirici söylemlerin toplumsal barışa zarar verdiğini belirtti.
Gaziantep Şehitkamil İlçe Müftüsü Abdullah Bekiroğlu, haya ve edep konularına ilişkin yaptığı değerlendirmede, İslam'ın hayatın tamamını kuşatan bir yaşam nizamı olduğunu belirterek, haya duygusunun korunmasının hem bireysel hem de toplumsal açıdan büyük önem taşıdığını söyledi.