Hava muhalefeti nedeni ile Ağrı-İstanbul uçağı iptal oldu

İstanbul'da yaşanan fırtına nedeni ile TK2731 sefer sayılı THY uçağı uçuşu iptal edildi. Yolcular evlere ve otellere yönlendirildi.
TK2731 sefer sayılı THY 15.30 uçağı Ağrı-İstanbul iki saat rötar yapmasına rağmen İstanbul'da fırtına dinmeyince uçuş iptal oldu. İstanbul’da meydana gelen 4 kişi hayatını kaybettiği 19 kişi yaralandığı fırtına ve hava muhalefeti nedeni ile uçuşun iptal edildiği yolcuların ise yapılan ikramların ardından evlerine ve otellere yönlendirildiği öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türkiye’nin iyi-kötü hiçbir anında; yerli ve milli duruşu ortaya koyamayan bu muhalefete rağmen; milletimizle birlikte hem deprem bölgemizi aslanlar gibi yeniden ayağa kaldıracak; hem de tüm gayretimizle 81 ilimizi afetlere hazırlayacağız." dedi.
İstanbul Valiliği, izin verilen kutlama alanları dışında yasadışı eylem ve gösteri yapmak isteyen gruplara izin verilmediğini, bu kapsamda 384 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle işçi ve işveren temsilcilerini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabulde yaptığı konuşmada, “Emeklerini alın teriyle bereketlendiren çalışanlarımızın haklarını korumak bizim hep temel önceliğimiz olmuştur.” dedi.
İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Mehmet Ali Altun, İslam'ın işçi haklarına verdiği önemi vurguladı. Altun, işveren ile işçi arasındaki karşılıklı hak ve sorumlulukların, İslam ahlakına dayalı bir iş hayatının temeli olduğunu belirtti.