Hızını alamayan araç kaldırıma çarparak yan yattı
Van’ın Tuşba ilçesi Otogar Kavşağı’nda hızını alamayan araç, kaldırımlara çarparak yan yattı. Kazada araçta bulunan bir kadın hafif yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Soner Bakan yönetimindeki 34 ZL 2623 plakalı araç, İstasyon Mahallesi’nden Otogar Kavşağı’na girdiği esnada, hızını alamayarak kaldırım taşlarına çarparak yan yattı
Vatandaşların da yardımı ile yan yatan araç içerisindeki yaralı kadın çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ardından araç el birliği ile düzeltildi. Kısa süreliğine trafiğe kapatılan yol, aracın çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldığı öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep İl Müftüsü Mustafa Soykök, camilerin İslam medeniyetinde özel bir yere sahip olduğunu belirterek, Allah'ın evi olarak nitelendirilen camilerde bulunurken cami adabına riayet edilmesinin her Müslümanın sorumluluğu olduğunu ifade etti.
Eğitim ve öğretim yılı sonunda düzenlenen mezuniyet balolarının gençleri ifsada sürüklediğini belirten Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Gaziantep Şube Başkanı Levent İlhan, mezuniyet kutlamalarının mevcut şeklinin kültür ve inanç değerleriyle bağdaşmadığını ifade ederek eğitimcilere ve velilere önemli uyarılarda bulundu.
Cesareti, ilmi, ahlakı, İslam davasına olan sadakati ve fedakârlığıyla tanınan Hizbullah Cemaati’nin önde gelen isimlerinden Molla Said Varol vefatının, 8'inci yıl dönümünde rahmetle anılıyor.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "AYM kararıyla birlikte CHP’nin “128 milyar dolar yalanı” milletimize söylenmiş büyük bir “siyasi yalan” olarak tescillendi." dedi.