IHO EBRAR Mardin'de yetim ailelere yardımda bulundu

Avrupa merkezli uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, Mardin'de onlarca aileye bir hayırseverin bağışladığı alışveriş çeklerini verdi.
IHO EBRAR genel ve Mardin'deki çalışmalarıyla ilgili konuşan IHO EBRAR Türkiye Temsilcisi Memduh Emek, hayır sahiplerinin verdikleri kadarını verebildiklerini bu yüzden daha fazla hayırseverin bağışlarını beklediklerini söyledi.
Emek ayrıca şunları söyledi:
"IHO EBRAR olarak şu an Mardin'deyiz. Hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşsın diye bizlere emanet ettiklerini Mardin ilimizde dağıtmak için bulunmaktayız. IHO EBRAR olarak Türkiye'nin birçok ilinde Afrika kıtasının da birçok ülkesinde yardım faaliyetlerinde bulunmaktayız. Tabi bu faaliyetleri hayır sahiplerinin bizlere verdiği ölçüde yapabilmek durumundayız. O yüzden hayır sahiplerine seslenmek istiyoruz, siz bizlere yardım ettiğiniz sürece bizlerde ihtiyaç sahiplerine hızlı ve doğru bir şekilde ulaşmaya çalışıyoruz. Allah hayır sahiplerinden razı olsun. İnşallah şu an Mardin'de birçok ailemize alışveriş çeki dağıtacağız." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı 2025 ‘su yılı’ raporuna göre, Türkiye son yarım asrın en ciddi kuraklık dönemlerinden birini geçiriyor.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki ilk reaktörün gelecek yıl devreye alınmasının planlandığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki ateşkes anlaşmasına ilişkin, "Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz." dedi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele kapsamında 631 noktada, 1 milyondan fazla hanede ilaçlama gerçekleştirdiklerini bildirdi.