IHO EBRAR Silvan'da yetim ailelere gıda kolisi dağıttı

Uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde ihtiyaç sahibi onlarca yetim aileye Ramazan ayı dolayısıyla gıda kolisi yardımında bulundu.
Merkezi Avrupa'da olan IHO EBRAR, dünyanın birçok ülkesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde ihtiyaç sahibi yetim ailelere yönelik çalışma başlatan IHO EBRAR, son zamanlarda gıda ürünlerindeki fiyat artışlarıyla beraber alım gücünün düştüğü bu günlerde ihtiyaç sahibi yetim ailelere ulaştı.
Hayırseverlerin destekleriyle oluşturulan gıda kolilerini yetimlerin sofralarına ulaştıran IHO EBRAR gönüllüleri, yapılan çalışmaya katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkürlerini iletti.
Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü işlevini gördüklerini belirten IHO EBRAR gönüllüleri, hayır sahiplerinin destekleri doğrultusunda yardım çalışmalarını devam ettireceklerini belirtti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'deki ateşkes anlaşmasına ilişkin, "Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz." dedi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kahverengi kokarca zararlısıyla mücadele kapsamında 631 noktada, 1 milyondan fazla hanede ilaçlama gerçekleştirdiklerini bildirdi.
Gazze'deki soykırıma, katliama duyarsız kalmayan Müslüman halk, ateşkes sürecinin yaşandığı bugünlerde Gazze'nin, Gazzelilerin ayağa kalkabilmesi için örnek yardım kampanyaları düzenliyor.
Peygamber Sevdalıları Malatya Derneği tarafından, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtırken PKK/HDP'liler tarafından 11 yıl önce katledilen Şehit Yasin Börü ve dava arkadaşları için anma programı düzenlendi.