İLKHA’nın mutlu günü
İLKHA Haber Müdürü Olcay Ersoy, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
İlke Haber Ajansı (İLKHA) Haber Müdürü Olcay Ersoy ile Hülgen Sırnaç düzenlenen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.
Diyarbakır'da düzenlenen düğün törenine, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, İl Başkan Yardımcıları Metin Turan, Mehmet Emin Akyüz, Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Demir, İLKHA Genel Müdürü Mahmut İrtem, Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Halil Furkan, Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkanı Osman Aktaş, İLKHA çalışanları ve bir çok davetli katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğünde, Mevlid-i Şerif de okundu.
İlahi sanatçıları Mustafa Altuntop, Bilal Güler ve Mahfuz Aktekin'in ilahi ve ezgilerin seslendirdiği düğünde İlahiyatçı Yunus Emiroğlu da "Merhaba Yar" şiirini yorumladı.
Okunan ilahi ve ezgiler de coşku dolu anlar yaşanırken davetliler hep birlikte halaya durdu.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve İLKHA Genel Müdürü Mahmut İrtem de damadın koluna girerek halay çekti.
Düğün, pasta kesiminin ardından düzenlenen takı töreniyle son bulurken davetliler damat Ersoy'la fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Davetliler, Ersoy ve Sırnaç ailelerine de tebriklerini iletti.
Bizler de İLKHA ailesi olarak Olcay Ersoy ile Hülgen Sırnaç çiftine, her iki dünyada da Rabbimizden saadet diliyoruz. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı İshak Sağlam, "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli"nde yaptığı konuşmada, "Kudüs işgal altındayken Nureddin Mahmud Zengi'nin hiç tebessüm etmediği söyleniyor. Ki bu, Selahaddin Eyyubi'ye de adım atılan dönemdi. Mescid-i Aksa'nın siyonistler tarafından işgal altında bulunması ümmetin uykusunu kaçırması lazım." dedi.
HÜDA PAR tarafından "Selahaddin'in Kudüs'ü" temasıyla düzenlenen "Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli", Şanlıurfa'da başladı.
Konya’da düzenlenen Filistin Günü programı kapsamında TÜMOSAN Konyaspor ile Filistin Milli Takımı karşı karşıya geldi. Türkiye ve Filistin bayraklarıyla doldurulan stadyumda Gazze’de hayatını kaybeden çocuklar, sporcular ve gazeteciler anılırken, Gazzeli çocuklar futbolcularla birlikte seremoniye çıktı. Programa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yanı sıra Konya halkı, HÜDA PAR Konya Gençlik Kolları, İTTİHADUL ULEMA mensupları ve medrese öğrencileri yoğun katılım gösterdi. Karşılaşma, 90 dakika tamamlanmadan 89 dakika 59. saniyede Filistin özgür olana kadar maçın ertelendiğini belirten mesajla durduruldu.
Millî Güvenlik Kurulu toplantısında Yemen’de son dönemde tırmanan gerilimin başta komşu ülkeler olmak üzere bölgede güvenlik risklerini artırdığı vurgulanarak, sükûnet çağrısında bulunuldu.