Kayseri'nin 2 ilçesinde okullar tatil edildi

Kayseri'nin Yahyalı ve Sarız ilçelerinde etkili olan kar nedeniyle eğitime ara verildi.
Kayseri'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar hayatı olumsuz etkiledi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle Yahyalı ilçesine bağlı 12 köy yolu ulaşıma kapandı. Yahyalı İlçe Kaymakamlığı, 17 mahallede yapılan taşımalı eğitime, yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün süre ile ara verildiğini açıkladı.
Sarız ilçesinde de kar ve tipi nedeniyle 9 köy yolu ulaşıma kapandı. Sarız İl Kaymakamlığı da yoğun kar yağışı nedeniyle taşıma eğitime bir gün süre ile ara verildiğini bildirdi.
Her iki ilçede de karla mücadele çalışması başlatıldı. Ekiplerin kapalı yolları açma çalışmsı devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
MİT Başkanı İbrahim Kalın, Libya'nın doğusundaki silahlı güçlerin lideri Hafter ile görüştü.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen etkinlikte, "Ahlat, bin yıl öncesinden bugüne kurulan iman, kültür ve medeniyet köprüsüdür. Her metrekaresi şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, aziz vatanın bağrında sıra dağlar gibi uzanmış şehitlerimizi işaret eden sancaklardır." dedi.
Batman'da yaşayan Olçay kardeşler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanı'na bağışladı.