Kırıkkale'de trafik kazası: 3'ü çocuk, 9 yaralı

Kırıkkale-Kayseri Karayolunda meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile kamyonet çarpıştı.
Kaza, Ahırlı köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Şakir Çelik (48) yönetimindeki 59 KK 575 plakalı hafif ticari araç ile Dilaver Ortakçı'nın kullandığı 06 AL 0968 plakalı kamyonet çarpıştı.
Kazada, hafifi ticari araç sürücüsü Şakir Çelik ile araçta bulunan Şüheda Çelik (17), Serap Çelik (17), Hazal Çelik (4), Kübra Çelik (9), Aycan Dayan (29), Abdu Dayan (65), Yusuf Dayan (4) ve Zahide Dayan (70) yaralandı.
Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardındaN, ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mizah maskesi ardına saklanarak Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (Sallallahu Aleyhi Vesellem) yönelik yapılan hakareti "ahlaksız ve provokatif bir saldırı" olarak nitelendirdi.
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı hakaret içerikli karikatürize eden Leman Dergisine tepki gösteren Müslümanlar, dergi binasının önünde toplanarak alçak saldırıyı protesto etti.
Bursa'nın Kestel ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayseri’de düzenlediği basın toplantısında yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, “Milletin taleplerini, beklentilerini karşılayacak bir anayasayı bu millete kazandıralım istiyoruz.” dedi.