Köylüleri taşıyan minibüs devrildi: 2’si ağır 10 yaralı

Siirt-Şirvan Karayolu'nda köylüleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 10 kişi yaralandı.
Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Düğümlü köyünde ikamet eden köylüleri öğle saatlerinde Siirt’e getiren minibüs virajı almadığı için devrildi. Meydana gelen kazada 2’si ağır 10 kişi yaralandı.
Kaza, Siirt-Şirvan Karayolu'nun 17’nci kilometresinde öğle saat 11.30’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Cafer Uzkan yönetimindeki 56 VE 045 plakalı minibüs, Şirvan yolunun 17'nci kilometresinde virajı alamayarak devrildi.
Kazada, araç sürücüsü Cafer Uzkan ile yolculardan Feremez Erdoğmuş, Fehime Uzkan, Feremez Erten, Ali Erten, Hadi Erten, Feremez Erdoğmuş, Ali Ertem, Abdürrahim Ertem ve Yusuf Sartak yaralandı.
Haber verilmesi üzerine kaza yerine 112 ve UMKE ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Siirt Devlet Hastanesi ile çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan, Sürücü Cafer Uzkan ve yolculardan Fehime Uzkan'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. (Murat Orhan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.