Madde bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek amacıyla stant açıldı

Bingöl'de Yeşilay Bingöl Şubesi ve paydaş kurumları iş birliği kapsamında bağımlılık yapan uyuşturucu gibi zararları maddelere dikkat çekmek amacıyla stant açıldı.
Bingöl'de Yeşilay Bingöl Şubesi ve paydaş kurumları iş birliği kapsamında bağımlılık yapan uyuşturucu gibi maddelerin zararlarına dikkat çekmek için Genç Caddesi Saat Kulesi önünde stant açıldı.
Yeşilay Bingöl Şubesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü iş birliği kapsamında paydaş kurumlar olarak, uyuşturucu gibi maddelerin zararlarıyla ilgili bilgilerin bulunduğu broşürler, anahtarlık, kalem, balon ve şapka gibi çeşitli hediyeler dağıttı.
Yeşilay Bingöl Şubesi Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Bayram Yurt, uyuşturucu gibi bağımlılıklardan uzak durmak ve sağlıklı yaşam için uyuşturucunun maddenin zararlarına dikkat çekmek için her ay paydaş kurumlarla beraber çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.
Yurt, "Her ay düzenli bir şekilde halkımızı bilinçlendirme ve farkındalık oluşturmak için bir etkinlik düzenliyoruz. Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin ve velilerin üzerinde bir farkındalık oluşturmak için çevre arkadaşlık seçiminde bu gibi etkinliklerin önem arz etmektedir. Bugün bu etkinlik kapsamında merkez Dörtyol Saat Kulesi önünde bir etkinlik yapıyoruz. Bu etkinliklerle duyarlılık ve farkındalıklar oluşturarak topluma ve halka faydalı olmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Milli Savunma Bakanlığı, 2022'de girdiği çatışma sonucu hayatını kaybeden bir askerin naaşını arama faaliyetleri kapsamında 19 askerin bir mağarada metan gazından etkilendiğini, 5'inin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi.
İletişim Başkanlığı, yılbaşından itibaren çıkan yangınların yüzde 25’inin sadece son 10 günde meydana geldiğine dikkat çekti.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ""Bütün siyasi varlığımızla Cumhurbaşkanımıza dönük hadsiz bir dil kullananların karşısında duracağımızdan ve bunlara hadlerini hatırlatacağımızdan kimse kuşku duymasın." dedi.
Batman'da akraba iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olay sonrası mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.