Mardin’de arazi kavgası: 7 yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde aynı aile fertleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı.
Kızıltepe'de Şanlıurfa Caddesi'nde aynı aile fertleri arasında arazi nedeniyle çıktığı belirtilen taşlı sopalı ve silahlı kavgada 7 kişi yaralandı.
Olay saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Caddesi'nde bir aile fertleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Silah sopa ve taşların kullanıldığı kavgada S.K, H.K, Ş.K, R.K, Ş.K, V.K ve Ş.K adlı 7 kişi aldıkları darbelerle yaralandı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralılar ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin, olay yerinde güvenlik şeridi çekerek yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnancımızla, dilimizle, geleneğimizle, motiflerimizle, ilmi ve kültürel hazinemizle insanlığa pek çok değer kazandırdık." dedi.
Kadim Aşiretler Federasyonu Iğdır Başkanı Ferhat Armağan, yaptığı açıklamada toplumun bazı kesimlerinde ahlaksızlığın arttığını, çıplaklığın özendirildiğini ve yaygınlaştığını ifade ederek bunun devletin ve milletin bekası için ciddi zararlara sebep olacağını belirtti.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Avrupa Müslüman Forumu tarafından düzenlen toplantıda Tunus’tan yola çıkacak Global Sumud Filosu'nun ilgili ülkeler tarafından korunması çağrısı yaptı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kars, Ardahan ve Artvin'in iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise rüzgârın yer yer kuvvetli olacağını duyurdu.