Muhammed ez-Zuyud hayatını kaybetti

Ürdün İslami Çalışma Cephesi Genel Sekreteri Muhammed Avvad Ez-Zuyud hayatını kaybetti.
Ürdün'deki Müslüman Kardeşler Teşkilatının (İhvan) siyasi kanadı İslami Çalışma Cephesi Partisinin (İÇCP) Genel Sekreteri Muhammed Avvad ez-Zuyud hayatını kaybetti.
Ez-Zuyud'un hayatını kaybetmesiyle ilgili Müslüman Kardeşler Teşkilatından yapılan açıklamada, cenaze töreninin ikindi namazının ardından Zerka kentinde yapılacağı bilgisi paylaşıldı.
Kanser hastası olan 62 yaşındaki ez-Zuyud'un dün akşam saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi.
İslami Çalışma Cephesi Partisi, mayıs ayında yapılan seçimlerde Zuyud'u ikinci dönem için yeniden genel sekreterlik görevine getirmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Hankendi şehrindeki zirvede, "israilin Lübnan, Suriye ve İran'a saldırılarının arka planında hepimizin bildiği üzere Filistin halkına diz çöktürme siyaseti yatıyor." dedi.
Kur'an Nesli Platformu Batman İl Koordinatörü Rıdvan Üzümcü, Muharrem ayının onuncu günü olan Aşure Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; Hazreti Hüseyin'in Kerbelâ'da şehid edilişinin İslam ümmetine bıraktığı mesajları hatırlatarak, bu anlamlı günün birlik, kardeşlik ve zulme karşı direniş bilinciyle değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın (EİT) 17. Zirvesi’ne katılmak üzere gittiği Azerbaycan’ın Fuzuli şehrine ulaştı.
HÜDA PAR, Cuma namazı saatinin mesai saatleri ile çakışması halinde kamu ve özel sektör çalışanlarının ibadetlerini eda etmelerine imkân tanıyacak şekilde düzenleme yapılması hakkında kanun teklifi verdi.