Otomobil seyyar kebapçı tezgâhına çarptı: 2 yaralı

Gaziantep'te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin önce seyyar kebapçı tezgâhına, ardından aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrilmesi sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.
Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin önce seyyar kebapçı tezgâhına ardından aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrilmesi sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.
Kaza, Şehitkâmil ilçesi Karşıyaka Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yücel Bozkurt yönetimindeki 27 BD 894 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki seyyar kebapçı tezgâhına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobil, önce seyyar kebapçı tezgâhı önünde bekleyen Latif Aslan'a ardından aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrildi. Kazada sürücü Bozkurt ve kebapçı tezgâhının önünde bekleyen Aslan yaralandı.
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Şehitkâmil Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan cadde, ekiplerin çalışmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin’le görüşmesinde, Rusya ile Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin kaldığı yerden İstanbul’da devam etmesi yönündeki açıklamasının memnuniyetle karşılandı.
Havaların ısınmasıyla motorsiklete olan rağabetin arttığına dikkat çeken uzmanlar, ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşanmaması için uyarılarda bulunuyor.
İlahiyatçı Muhsine İpek, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada anneliğin İslam'daki yüce makamına dikkat çekerek, "Annelik sadece bir günle hatırlanacak bir sorumluluk değil, ömür boyu saygı ve hizmetle yaşatılması gereken bir değerdir." dedi.
HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Av. Ahmet Karaarslan, Hacettepe Üniversitesi'nde LGBT propagandasına karşı dilekçe çalışması yapan öğrencilerin hedef gösterilmesine tepki göstererek, “Bu ahlaki mücadelede kardeşlerimizin yanındayız” dedi.