Otomobil takla attı: 2'si çocuk 5 yaralı
Siirt-Kurtalan Karayolu'nda takla atan otomobilde bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.
Siirt-Kurtalan Karayolu'nun 10'uncu kilometresinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, takla atarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada, 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.
Kaza, Siirt-Kurtalan karayolunun 10'ncu kilometresinde Başur Çayı Köprüsü bitiminde saat 12.00 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Ekrem Sarsılmaz yönetimindeki 13 AK 377 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.
Yaşanan kazada, otomobil içerisinde bulunan Ekrem Sarsılmaz, Bircan Sarsılmaz, Gülcan Sarsılmaz, Muhammed Seni Sarsılmaz (1) ve Hifanur Sarsılmaz (3) yaralandı.
Yaralılar, haber verilmesi üzerine 112 acil servis ekiplerince Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Gülcan Sarsılmaz'ın durumunun ağır olduğu belirtilirken, diğer yaralılarım durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. (Murat Orhan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanı Yahya Oğraş, "Bir kız çocuğu kendi inancının gereği olarak tesettüre bürünmüşse ve inancı doğrultusunda hareket ediyorsa bunu engellemek, günümüz dünyasında ilkelliktir. Bu, kaba bir totaliter rejim anlamına geliyor." dedi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sermaye piyasası işlemlerine yönelik soruşturmalar kapsamında finansal işlemlere kısıtlama getirildiği yönündeki haberler üzerine açıklama yaptı. Başsavcılık, bugün yeni bir karar alınmadığını, daha önce uygulanan tedbirlerin ilgili kurumlara iletildiğini ve 109 şüpheli hakkındaki tedbirlerin devam ettiğini bildirdi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sermaye piyasası işlemlerine yönelik soruşturma kapsamında kurumlara gönderilen ve üzerinde "gizli" ibaresi bulunan belgelerin sosyal medya ve dijital mecralarda yayımlanması üzerine resen soruşturma başlattı.
Tasfiye sürecindeki fonlarda yatırımcıların zararlarının karşılanmasına yönelik 9 maddelik kanun teklifi, 14 Ekim Çarşamba günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülecek. Düzenleme, yatırımcıların net yatırım tutarları dikkate alınarak 1 milyon liraya kadar ara ödeme yapılmasını öngörüyor.