Park halindeki otomobilleri kundaklayan PKK elemanı tutuklandı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, PKK adına, park halindeki 2 otomobili kundakladığı gerekçesiyle gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Muradiye Mahallesi'nde park halindeki 63 VL 470 ve 63 ZK 988 plakalı otomobilleri kundaklağı gerekçesiyle gözaltına şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "18 Eylül 2021 günü ilimiz Eyyübiye ilçesinde 2 iki aracın kundaklanması olayı ile ilgili olarak PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü adına bahse konu eylemi yaptığı yönünde hakkında bilgiler bulunan, ifadesinde terör örgütünden almış olduğu talimat ile eylemi gerçekleştirdiğini kabul eden bir şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Genel Kurulu’nda söz alan HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Hazreti Peygamber'i hedef alan ‘Leman’ isimli derginin cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Bugün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında yer alan, 'Doğalgaz dünyada yüzde 32 düştü, Türkiye’de yüzde 117 arttı' başlıklı haber ve paylaşımlar, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik dezenformasyon içermektedir." açıklamasını yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Yangınlar sonucunda toplam 53 hektarlık alan zarar gördü. Bu da yangın başına ortalama 2 hektardan daha az bir alanın yandığını gösteriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.