Şanlıurfa'da hastane önünde silahlı saldırıya uğrayan şahıs öldü

Şanlıurfa Akçakale Devlet Hastanesinde adli kontrol için getirilen şahıs, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı sonucu öldürüldü.
Olay, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Devlet Hastanesinde meydana geldi.
Dün, Akçakale'de iki komşu aile arasında arazi sulaması nedeniyle çıkan kavgada bir kişi ölürken 2 kişi de yaralanmıştı.
İddiaya göre, arazi sulamasından dolayı çıkan kavgada gözaltına alınan M.E, adli kontrol yapılmak üzere Akçakale Devlet Hastanesine getirildi.
M.E, hastane önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğrayarak olay yerinde hayatını kaybetti.
Hastanede geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu ve Türkiye’nin yedi bölgesinden sivil toplum temsilcileri, Gazze'ye insani yardım ulaştırılması için 10 Ağustos'ta (Pazar günü) Meclis’e yürüyecek.
29 Temmuz'da başlayan yıkımların ardından bir araya gelen hobi bahçesi sahipleri, yaşadıkları mağduriyetleri ve çözüm beklentilerini yerel ve ulusal basınla paylaştı.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.