Silahlı saldırıya uğrayan kişinin ölümüyle ilgili bir zanlı tutuklandı

Gaziantep'te kaldırımda yürürken silahlı saldırıya uğrayan Hakan Durmaz’ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.
Geçtiğimiz perşembe günü Şahinbey ilçesi 15 Temmuz Mahallesi Üniversite Bulvarı'nda meydana gelen olayın ardından Durmaz’ın ölümüne ilişkin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
Çalışma kapsamında olayın gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, kayıtlardan 2 şüphelinin Durmaz’ı silahla ataş ettikten sonra araçla ormana gittiğini ve daha sonra ise yaya olarak kaçtığını tespit etti.
Şüphelilerin kimliklerini ve adreslerini tespit eden ekipler, C.K. ve G.Y'yi saklandığı adreste yakaladı. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden C.K. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Diğer şüpheli G.Y'nin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni düzenlemeyle birlikte 6 ay, 1 ve 2 yıl ceza alan kişilerin sırasıyla; 9, 18 ve 36 gün cezaevine gireceğini söyledi.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili Dr. Halef Yılmaz, İran ile işgal rejimi arasındaki savaşın sonucunda işgal rejiminin hiçbir askeri başarıyı gerçekleştiremediğini; buna karşılık İran'ın birçok kazanım elde ettiğini vurguladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bölgedeki hava sahası kısıtlamalarının devam ettiğini açıklayarak, 24 Haziran itibariyle güncel durumu paylaştı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yılsonuna kadar söz verdiğimiz gibi daha çok çalışacağız; bu sayıyı 453 bine ulaştırarak tüm afetzede kardeşlerimizi yeni yuvalarına kavuşturacağız." dedi.