Van'da 2 grup arasında kavga: 3 yaralı
Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Bahçıvan Mahallesi'nde daha önce husumetli olan 2 grup arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.
Olay, saat 13.30 civarında meydana geldi. İddiaya göre 20 kişilik bir grup daha önce husumet yaşadıkları A.B'ye ait kahvehaneye geldi. Kahvehanenin önünde kısa bir tartışmadan sonra 20 kişilik grup ile 2-3 kişi arasıdnda kavga çıktı.
Kahvehane içinde bulunanların müdahale etmesi ile grup ara sokaklara kaçtı.
Olayda kahvehane sahibi A.B ve 2 oğlu yaralandı. Saldırıya uğrayanların yakınları ise kavgaya engel olmayan ve sadece izlemekle yetinen esnafa ve görgü tanıklarına tepki gösterdi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi.
Ambulans yaralılara müdahale ederken, polis ekipleri de olay ilgili soruşturma başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala İzmir’de kırtasiyelerde hareketlilik başladı. Kırtasiyeci esnafı, velilerin öğretmenler tarafından verilen listelere göre alışveriş yaptığını belirtirken, zincir marketlerin oluşturduğu rekabetten dert yandı.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Birleşik Krallık, Fransa ve Kanada öncülüğünde 12 ülkenin, Batı Şeria'daki yasa dışı israil yerleşimleriyle bağlantılı ticari ve ekonomik faaliyetlere karşı aldığı karardan memnuniyet duyuyoruz." dedi.
İzmir'de semt pazarlarında kurutmalık biber, patlıcan ve salçalık domates sezonu devam ederken, pazarcı esnafı ürünlere olan ilginin önceki yıllara göre azaldığını belirtti. Esnaf, sıcak havaların ürünlerin kurutulması açısından olumlu olduğunu ancak aşırı sıcakların tarladaki ürünlere zarar verebildiğini ifade etti.
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 2027-2029 Orta Vadeli Program'ın makroekonomik istikrarın güçlendirilmesi, enflasyonun kalıcı biçimde düşürülmesi ve sürdürülebilir sosyal refahın sağlanmasını amaçladığını bildirdi.