YAR-DER fakir öğrenciler için kermes düzenledi

Şanlıurfa’da yardım faaliyetlerinde bulunan Yardım Eli Derneği (YAR-DER) fakir ve muhtaç öğrenciler yararına kermes düzenledi.
Şanlıurfa'da fakir ve muhtaç öğrenciler yararına düzenlenen kermes hakkında bilgi veren Yar-Der Başkanı Seyfeddin Gündüz, Yar-Der olarak bu tür kermesleri her yıl düzenlediklerini belirterek, bu yılın kermesini fakir ve yoksul öğrenciler yararına düzenlediklerini söyledi.
"Halkımız muhtaç öğrencileri unutmasın"
Her yıl ilkbaharda yaptıkları kermesi, bu yıl sonbaharın gelmesiyle düzenlediklerini aktaran Gündüz, "Şanlıurfa Yardım Eli Derneği olarak her yıl düzenlemiş olduğumuz kermes, bu yıl fakir ve muhtaç öğrenciler yararına düzenlemekteyiz. Halkımızın bu konuda öğrencilerimizi unutmamasını diliyoruz. Kermesimizi her yıl düzenli olarak ilkbaharda düzenliyorduk. Lakin bu yıl sonbahara denk geldi." dedi.
"Kermes 19 ile 25 Ekim tarihlerinde Topçu Meydanında"
Topçu Meydanında 19 ile 25 Ekim tarihleri arasında devam edeceği belirtilen kermeste bir eve gerekli olan her türlü ihtiyaç malzemesinin bulunduğunu tüm Şanlıurfalıların kermese ilgi göstermelerini ve bu çorbada tüm hayırseverlerin tuzu bulunması gerektiğini belirten Gündüz, "Hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızdan bu konuda teveccüh bekliyoruz." Şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum çocuklar ya açlıktan ya da israil işgal güçlerinin silahlarından çıkan kurşunlardan dolayı can vermektedir. israilin açlığı özellikle Filistinlilere karşı bir silah olarak kullanması, bunların insanlıktan nasibini almadıklarının en açık göstergesidir." dedi.
Batman'da köy statüsündeki tarım arazilerine inşa edilen hobi evlerinin yıkımına başlandı. Kösetarla ve çevre köylerdeki vatandaşlar, yapıların kendi mülklerinde olduğunu belirterek Valiliğe tepki gösterdi.