Yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 2 kadına hafif ticari araç çarptı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolda karşıdan karşıya geçmeyen çalışan 2 kadın, hafif ticarin aracın çarpması sonucu yaralandı.
Olay, Abdalağa Mahallesi Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Leyla Yeşiltaş ve Feride Yeşiltaş'a hafif ticari araç çarptı.
Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle bölgeye sağlık ekipleri gönderildi.
Yaralılar, 112 acil servis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Asrın felaketi tamamen ortadan kalksın diye 2025 bütçesine 584 milyar liralık kaynak ayırdıklarını ifade eden Erdoğan, "Yıl sonunda tüm şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmayı, geride yarım kalan tek bir hikâye bırakmamayı hedefliyoruz." dedi.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Özbek mülteci Khasan Umarov’un ölümüne illişkin, “Sağlık başvuruları ve acil ameliyat çağrılarına rağmen ne tahliye edildi ne de yeterli sağlık hizmetine erişimi sağlandı.” dedi.
HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkanı Hüseyin İmir, "Türkiye, İran ve Pakistan arasında stratejik bir pakt ve güç birliği kurulmalıdır! Bu birlik, yalnızca bölgesel güvenliği sağlamakla kalmayacak; İslam dünyasının kendi geleceğini tayin etme iradesini, onurunu ve bağımsızlığını ortaya koyacaktır." dedi.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye ziyaret ederek ülkesinin Kahramanmaraş'ta yaptırdığı konutların açılış törenine katılacak.