22'nci Uluslararası Bursa Kitap Fuarı kapılarını açtı

Birçok yazar ve yayınevi standının bulunduğu fuar, Merinos AKKM'de 20 Nisan tarihine kadar kitapseverleri ağırlayacak.
12-20 Nisan arasında Merinos AKKM'de gerçekleşecek olan TÜYAP Bursa Kitap Fuarı, 22'nci kez kapılarını okurlara açtı.
Bu yıl 400'e yakın yayınevi ve sivil toplum kuruluşuna ev sahipliği yapacak olan fuarın açılışı gerçekleştirildi.
Sekiz gün boyunca düzenlenecek etkinlikler ve imza günlerinde 400’den fazla yazar okurlarıyla buluşma fırsatı bulacak.
Girişin ücretsiz olduğu Bursa Kitap Fuarı 10.00 - 19.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adana Sivil İnsiyatif Meclisi (ASİM) Başkanı Mahmut Eraslan, Adana'daki festival ve etkinliklerin toplumsal değerlere ters düştüğünü, özellikle Gazze’de yaşanan olaylar sırasında böyle etkinliklerin yapılmasının doğru olmadığını belirtti.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Mardin Büyükşehir Belediyesi destekleri, Kent Destekli Daire Başkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda Mardin’in tarihi görünümünü ve kültürel yapısını bozan, sit alanı içerisinde bulunan betonarme yapıların yıkımı gerçekleşiyor.
Peygamber Sevdalıları tarafından "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Yarışması'nda Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde dereceye girenler ödüllendirildi.