AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı belli oldu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün istifa etmesinin ardından boşalan il başkanlığı koltuğuna Bahattin Yıldız’ın getirildiği bildirildi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, eski İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün milletvekili aday adayı olması sebebiyle istifa etmesinin ardından boşalan il başkanlığı koltuğuna Bahattin Yıldız’ın getirildiği duyuruldu.
AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatında İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi görevlerinde bulunan Yıldız’ın kongreye kadar il başkanlığını sürdüreceği tahmin ediliyor. (Hüseyin Sayhar-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, partisinin Kilis il binasında vatandaşlarla bir araya gelerek, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Vekili Şahzade Demir, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü Erdoğan Tunç'u ziyaret etti.
Rusya dışişleri bakanı Lavrov, Kiev’in tüm çözüm önerilerini reddettiğini açıkladı.
Güney Kore’de görevden alınan eski Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol hakkında, sıkıyönetim ilanına ilişkin soruşturma kapsamında yeniden tutuklama kararı verildi.