Bitlis Valisi Çınar yeni Valilik binasında incelemelerde bulundu

Bitlis’e yeni atanan Vali Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni Valilik binasında incelemelerde bulundu.
Bitlis'e yeni atanan vali Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu. Çınar, binanın kısa süre içerisinde bitirilerek hizmete sunulacağını belirtti.
Binanın bitmesiyle halka daha rahat bir ortamda hizmet sunulacağını aktaran Çınar, sadece Valiliğin değil birçok birimin binada yer alacağını kaydetti.
Bina inşaatını dolaşan Çınar, bina hakkında bilgi aldı. Değişmesi gereken yerler hakkında yetkili firmaya ve yetkili kurumlara gereken talimatları veren Çınar, hizmete sunulacak binanın halka hayırlı olması dileğinde bulundu.
Çınar, yapılan incelemelerin ardından kendisine eşlik eden Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun ile birlikte binadan ayrıldı. (Şükrü Tontaş – İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Türkiye Maden İşçileri Sendikası'nın (MADEN‑İŞ) Eti Maden'e bağlı şubelerindeki grev kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan karar uyarınca "milli güvenliği bozucu nitelikte" olduğu gerekçesiyle 60 gün süreyle ertelendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Masum çocuklar ya açlıktan ya da israil işgal güçlerinin silahlarından çıkan kurşunlardan dolayı can vermektedir. israilin açlığı özellikle Filistinlilere karşı bir silah olarak kullanması, bunların insanlıktan nasibini almadıklarının en açık göstergesidir." dedi.
Batman'da köy statüsündeki tarım arazilerine inşa edilen hobi evlerinin yıkımına başlandı. Kösetarla ve çevre köylerdeki vatandaşlar, yapıların kendi mülklerinde olduğunu belirterek Valiliğe tepki gösterdi.