Engelli öğrenciye karne hediyesi olarak Braille alfabeli fıkıh kitabı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde görme engelli öğrenciye karne hediyesi olarak Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye edildi.
Bingöl'ün Solhan ilçesinde İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından, görme engelli öğrenci olan Abdülkerim Yıldız'a karne hediyesi olarak Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye edildi.
Başarılı 68 öğrenciye karne hediyesi ulaştıran Solhan İHH, görme engelli öğrenci Yıldız'ı da unutmadı. Yıldız'a Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye edildi.
"59 kitabı dinleyerek bitirdi"
Karne hediyesiyle ilgili açıklama yapan Solhan İHH Temsilcisi Muhammed Veysi Tunç, "İslami ve insani sorumluluğumuz gereği Solhan'ımızda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her dönem sonunda başarılı ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi ödüllendiriyoruz. İmam hatip öğrencisi olan Abdülkerim kardeşimiz de takdir belgesi aldı ve 59 kitabı dinleyerek bitirdi. Başarısından dolayı ziyadesiyle memnun olduk. Biz de kardeşimize Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye ettik. İlk defa Braille alfabesi ile yazılmış bir kitabı olduğunu ifade ederek çok sevindi. İnşallah elimizden ne geliyorsa Abdülkerim kardeşimiz için yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın konuşması uzadığı için toplantıdan ayrıldı' iddiası doğru değildir." açıklamasını yaptı.
Ankara'da, Anıt Caddesi'nde düzenlenecek etkinlik ile ilgili olarak saat 14.00'ten itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "Suriye'ye yönelik yaptırımların önemli bir bölümünün daha kaldırılmış olması olumlu bir gelişmedir." dedi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Leman dergisinin aşağılık hakaretine ve buna sahip çıkan bazı TV kanallarına tepki göstererek, "Buradan yayıncılarımızı uyarıyoruz: RTÜK olarak bu yayınları sadece izlemekle kalmıyor, her birini titizlikle inceliyoruz. Kimsenin bu ülkenin inancına ve değerlerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz." dedi.