Silahlı saldırıya uğrayan Suriyeli öldü

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Suriye uyruklu bir kişi, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Nusaybin‘de Suriye uyruklu bir kişiye silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda Suriyeli kişi hayatını kaybetti.
Olay, Yeşilkent Mahallesi Lozan Caddesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler Suriyeli Mahmut Mausa'ya (18) silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda ağır yaralanan Mausa Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mausa burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Olayla ilgili polis geniş çapta soruşturma başlattı. (Cihat Şayık- İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ankara'da binlerce kişi, "Tek Gündem: Gazze" sloganıyla yürüyüş gerçekleştirerek işgalci siyonistlerin soykırımını telin etti.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dijital ortamlarda bir içerikle karşılaşıldığında mutlaka kaynağının sorgulanması gerektiğini belirterek, "Kaynağına bakmak ve kaynağının güvenilir olup olmadığından emin olmak en temel düstur olmalı." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’i kabulünde İspanya’nın işgalci rejimin "Gazze’deki soykırımına karşı dirayetli ve onurlu bir duruş sergilediğini" belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi.