Bakan Koca: "Salgınlar tedbirsiz aşılmaz"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Coronavirus salgınıyla ilgili tedbir uyarısında bulundu.
Bakan Koca, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Bugünü, salgın hiç yokmuş gibi yaşarsak, yarın, önlenebilir nedenlere rağmen; on dokuz can kaybımızın, bin yüz yirmi yedi yoğun bakım hastamızın olduğu dünü bile iyi günlerimizden biri kabul ederiz. Salgınlar tedbirsiz aşılmaz. Tedbirli bir gün diliyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Akciğer kanserinin erken evrede teşhis edildiğinde tamamen iyileşmesinin oldukça yüksek olduğuna dikkat çeken Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Didar Tekeli Yazıcı, 5 dakikalık kısa kontrollerin insan hayatını değiştirebildiğini belirtti.
Havaların soğumasıyla birlikte aktarlara yönelen vatandaşlar, gribal enfeksiyonlara karşı bitkisel ürünlere yoğun ilgi gösteriyor. Aktarlar, kış aylarında en çok tercih edilen bitkileri ve kullanım önerilerini paylaştı.
Uzmanlara göre D vitamini eksikliği olan kişiler grip, soğuk algınlığı ve viral enfeksiyonları ağır geçirebilir; bağışıklık sisteminin güçlü olması için bu vitaminin yeterli seviyede olması şarttır.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bel ve boyun fıtığı kaynaklı ağrıların ameliyatsız yöntemlerle başarılı şekilde tedavi edildiği bildirildi.